Site Overlay

Visionary Craniosacral

Meld deg på kurs i Visionary Craniosacral, C1 og C2

Dato: 1.–4. juni 2023

Kurset passer for deg som er osteopat, kiropraktor, nevrorefleksolog, fysioterapaut, naprapat, massasjeterapaut, eller har lyst til å gå dypere inn i praksisen din og utvikle intuisjonen.

Ellen Lenson, fra Milne Institute, kommer fra USA for å holde to kurs:
Visionary Craniosacral, C1 og C2.

Visionary Craniosacral C1:

Grunnkurset. Dette 4-dagers kurset introduserer den analytiske og intuitive visjonære forståelsen av kraniosakralt arbeid, som kanskje, når hodet tilnærmes med en slik ærbødighet, mer passende burde kalles Sacred Caniale Work. Det er den høye kunsten å helbrede berøring. Dette nøye utvalgte, sensitive og oppmerksomme arbeidet kan være svært effektivt når det brukes riktig. den mildeste tilnærmingen er ofte kraftigere den sterkeste. Som ee.cummings sa, "ingen, ikke engang regnet, har så små hender." 

Kurset legger vekt på klarhet i persepsjon, indre ro og riktig handling som kontekst for vårt studium av kranial anatomi og teknikker. Ved å bruke naturlige disartikulerte bein, lysbilder og berøringsarbeid utdyper vi forståelsen. Det praktiske arbeidet foregår under konstant tilsyn av lærerne og deres assistenter. Teknikkene som vises for hvert bein er kombinert til en grunnleggende sekvens. 

Kurset vil gi deg innsikt og teknikker du kan bruke som et supplement i behandlingene dine, eller som enkeltstående behandlinger i praksisen.

Kurset vil bli holdt i sjarmerende omgivelser i Strømstad i Sverige – på engelsk.

Det er et krav fra Milne institute at du har 150 timer med behandlingserfaring om du ønsker å følge hele utdanningsløpet.

Dato for C2, 8.–11. juni 2023

Pris pr kurs:
Tidlig påmelding: €840 inkl. kost og losji i delt rom.

Påmelding:
Send en e-post til veronre@online.no,
eller ring Veronica Renaa på +47 924 65 008