Site Overlay

Meld deg på kurs i Visionary Craniosacral Therapy

Dato: 1.–4. juni 2023

Kurset passer for deg som i dag jobber med, eller har lyst til å jobbe med mennesker, og for deg som har lyst til å utvikle deg selv og din egen intuisjon.

Ellen Lenson, fra Milne Institute, kommer fra USA for å holde to kurs:
Visionary Craniosacral grunnkurs (C1) og C2.

Visionary Craniosacral C1:

Grunnkurset. Dette 4-dagers kurset introduserer den analytiske og intuitive visjonære forståelsen av kraniosakralt arbeid, som kanskje, når hodet tilnærmes med en slik ærbødighet, mer passende burde kalles Sacred Caniale Work. Det er den høye kunsten å helbrede berøring. Dette nøye utvalgte, sensitive og oppmerksomme arbeidet kan være svært effektivt når det brukes riktig. den mildeste tilnærmingen er ofte kraftigere den sterkeste. Som ee.cummings sa, "ingen, ikke engang regnet, har så små hender." 

Kurset legger vekt på klarhet i persepsjon, indre ro og riktig handling som kontekst for vårt studium av kranial anatomi og teknikker. Ved å bruke naturlige disartikulerte bein, lysbilder og berøringsarbeid utdyper vi forståelsen. Det praktiske arbeidet foregår under konstant tilsyn av lærerne og deres assistenter. Teknikkene som vises for hvert bein er kombinert til en grunnleggende sekvens. 

Kurset gir deg innsikt og teknikker du kan bruke som verktøy i behandlinger, eller som en egen behandlingsform.

Meld deg på og bli med til sjarmerende omgivelser i Strømstad i Sverige.

Kurset holdes på engelsk.

Du har mulighet til å melde deg på både grunnkurset (C1) og det først videregånde kurset (C2). Om du ønsker å følge hele utdanningsløpet er det et krav fra Milne institute at du har 150 timer med behandlingserfaring.

Dato for C2, 8.–11. juni 2023

Pris pr kurs:
Påmelding: 8500,- inkl. kost og losji i delt rom.

Påmelding:
Send en e-post til veronre@online.no,
eller ring Veronica Renaa på +47 924 65 008